Kungsträdgården på väg hem från jobbet

Gick hem från jobbet idag. som vanligt så här års är det mörkt när man slutar, men det hindrar inte möjligheten till snygga foton. Tog en sväng in i Kungsträdgården där två större hjortar välkomnar en mitt i fontänen. Det blir rätt häftigt mottagande. Gillar alla upplysta djur man har satt upp här i stan. Dels utanför Stadsteatern, och dels älgtåget nere på Nybrokajen.

Kungsträdgården

Väl framme infinner sig ett romantiskt lugn. Något som vissa tagit på stort allvar. Det är skön skridskomusik, och så här dags är det inga barnskrik, utan bara skridskoskär och härlig stämning. Det unga paret var väldigt söta när de inte kunde hålla sig ifrån varandra.

Fonden med scenen i Kungsträdgården ge extra fina färger och att djup. Helt otroligt att vi har en sån här fin och relativt outnyttjad isbana i centrala Stockholm

Promenaden hem

Gick Birger Jarlsgatan upp mot Stureplan, Såg den här taxin stå utanför Riche. Snygga reflexer! Har alltid velat ta en sån här bild.

Nåväl, man kan inte stanna och frysa hur länge som helst, på med danskarna och traska hemåt. det har äntligen kommit snö i Stockholm, vissa har varit kloka och låtit cykeln stå. Förstår inte hur de som cyklar vågar göra den i nysnö. Allt är inte skottat ännu, och det är en förrädisk is som lurar här och där.

Till sist passerade jag ett stadsbibliotek på väg att stängas. Asplund fixade till en ganska maffig entre faktiskt.

Galleri

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!