Hundfoto med Douglas – 8 veckorsvalp fylld av glädje

Published by Olof on

Träff

Sprang på Douglas matte och lillmatte på gatan, kunde inte hålla händerna borta, de bar ju på en 8 veckors fullständigt ljuvlig lite varelse, en Boxer! Efter att jag presenterat mig och mitt intresse för hundfoto, tyckte även de att det vore en bra idé att föreviga den fyrbenta krabaten.

Boxer Puppy
Full fart framåt!

I sjöboden

Måndagen kom och klockan närmade sig 16. Jag riggade upp lite nere i sjöboden, tog fram en stol, och ljus. Jag hade tidigare bett ägaren att ta med någon form a tyg som vi kunde svepa in stolen i. Douglas var lite skeptisk när han blev placerad, men fann sig ganska snabbt i situationen. Cool kille!

Fler försök

Han var ändå ganska tålmodig. Efter en start där allt i sjöboden var spännande och luktade annorlunda, kom Douglas till slut till lite mer ro. En hel del fina bilder blev det, även om han hade svårt att hålla ögonen öppna till och från. Kom fram till att jag behöver en ny blixt. Fokusering på en mer eller mindre svart figur, mot vit bakgrund, är något kameran inte riktigt gillar. Det fick bli lite chansningar.

Äntligen klart!

Eller inte… Douglas fick i alla fall komma ut. Något han inte hade något emot. Först tänkte vi ta bilder i det höga gräset, men vi kom snabbt fram till att han var lite för liten, han nådde ju inte över! Gick till gräsmattan och testade lite olika varianter där istället

Tack

Tack till Stor- och lillmatte för lånet av Douglas. En härlig kille som även hustrun menade var den perfekta hunden.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!