Nya leksaker

Published by Olof on

Så där ja! Hämtade ut två nya klumpar som ger mig blixtstyrning via radio till mina speedlights, så nu kan uppdragen komma! Photax har hittills levererat bra grejer, får hoppas att jag inte blir besviken på den här riggen. Å andra sidan är det relativt billiga grejer om man jämför med Canon original, så i värsta fall får jag väl byta upp mig.

Har gjort en del försök med ljussättning, det är inte helt trivialt. Skillnaden mellan studioblixtar och speedlights är att de förstnämnda har ett “inställningsljus”, dvs en ljuskägla som ger ett hmm om hur blixtarna kommer att slå. När man kör mer lättviktigt som jag, måste man testa sig fram lite mer. Har redan nu signat upp en jobbarkompis för att fota hans och grannens hund nästa helg. Återkommer med bilder!

Slutsats

Inser att man aldrig kan få för mycket elektronik….

Ny blixtstyrning från Yonguo

Kul med två nya leksaker! Nu har jag blixtstyrning till alla mina tre blixtar. Här skall tas nya updrag!

Categories: Utrustning

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!