Min brorsons Staffordshire

by

in

I väntan på helgen, när jag skall få plåta två fina hundar, får jag väl hålla tillgodo med det som finns, dvs gamla foton i min katalog. Hittade det här på min brorsons Staffordshire, grymt trevlig hund med en vacker själ. En hel del jobb blev det med att redigera bort all gräsmatta, och grön aura runt henne, tycker ändå att slutresultatet blev ganska OK. Det är svårt att plåta henne, hon är ett kvicksilver, som aldrig är stilla. Har för mig att någon höll upp en godis eller något, så att hon tvingades fokusera….

Redigerade upp den lite, hon hamnade lite för mångt ned i bilden på första försöket

Miley the dog
My nephews dog Miley

Och sen ett galleri om du vill se bilderna infullskärm

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!