EuroPride Stockholm 2018

Published by Olof on

Europride 2018

Så var det dags för årets Europride med tillhörande prideparad. Tåget var större än någonsin, bara “stolta föräldrar” kändes 3-4 gånger större. Enligt uppgift var tåget lika långt som paradvägen.

Jag hittade en plats på Tegelbacken vid Sheraton. Solen var stark och ljuset knepigt. Som grädde på moset ändrades förutsättningarna med allt från stark sol, växlande molnighet, regn och åska! Tur att temperaturen låg konstant över 20 grader så att man snabbt torkade upp.

Kungen och Kungen

Jonas Gardell förnekar sig aldrig och hade fixat ett fint budskap i skyn, planet cirklade över paraden under hans och Marks promenad genom Stockholm. Lite skönt att han ändå erkänner att han är “Bitch No 1”!

Drottning?

Hon har jobbat hårt i sociala media, Linnea Claesson. Dessutom har hon tagit plats i finsalongerna. Bra jobbat! Dessutom – alltid lika snygg i håret, här med matchande ögonskugga och benvärmare.

Valår

Eftersom det är valår måste självklart alla politiker frottera sig med HBTQ communityn. Känns som att de borde ha en inträdesbiljett att betala innan de får gå med, minst 5 HBTQ vänliga motioner det senaste året. Osäker på om jag fick med alla, men jag fick i alla fall med (den förra) partiledare från FI (Bitch No 3?). Missade Ebba (KD), Jonas (V) och den gode Jimmie var inte inbjuden.

När vi diskat av de tvingande ekipagen i paraden kommer vi till det roliga

Party!

Som vanligt fanns det de som ville sticka ut. De som jobbat hårt för att fixa årets kreation och var angelägna om att visa upp konstverken

… och så var det dem som bara vill vara lite “så där härliga”

Till sist – länk till samtliga bilder från paraden: Stockholm Europride 2018

Categories: Stockholm

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!