Nyårs-Kasper

Hundfoto med Kasper

Äntligen! Äntligen har jag kunnat förbereda en riktig hundfoto session, och inte åka ut med grejerna och få “nästan” den bild jag vill ha. Kunde i lugn och ro sätta upp en bakgrund och ställa ljuset. Sen var det bara för vovven att komma.

Vanligt hundfoto

Tjugo minuter för tidigt tittar Kasper med matte in, de hade varit ivriga och gått i kvarteret i 20 minuter innan de vågade ringa och be att bli insläppta. Väl inne tog det en kvart tjugo minuter för Kasper att känna sig hemma, lära känna mig och instruera matte hur hon skulle hjälpa till som fotoassistent. Om man har stillastående objekt brukar man kunna ställa upp skärmar etc en gång, och sedan använda dem. När man har ett rörligt objekt måste det finnas någon som parerar… Hur som helst, vi började, och rätt snabbt började bra bilder trilla in.

Kasper profilbild
Om man vore hund, och skulle skapa en professionell profil på Linked In eller liknande, skulle det nog se ut så här

Efter ett tag blev det lite tröttsamt, vilket är tacksamt för fotografen. En lite slöare hund är enklare att få in i bilden.

Kasper trött
Jobbigt med långa fotosessioner, bäst jag lägger mig ned.

Lite festligare hundfoto

Om man har mops, så har man också tillbehör… Nyttan av dessa är nog uppe för diskussion hemma hos Kasper och matte. Nåväl, det blir lite sött när man klär upp en hund med så pass mycket personlighet.

Strikt Kasper
På jobbet bär jag alltid slips

Till sist – alla vet vi ju att mopsar är riktiga partydjur. De är också världsvana och vet hur man för sig. Till exempel tar man alltid med sig en flaska bubbel när man blir bortbjuden.

Nyårs-Kasper
Är det fest så är det. Lika bra att klä upp sig och ta med sig lite bubbel

Länkar till tidigare hundfoto sessioner

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!